Main menu

VAK facebookissa

 • Laadulla on tekijänsä.
  Laadulla on tekijänsä.
 • Laadulla on tekijänsä.
  Laadulla on tekijänsä.
 • Laadulla on tekijänsä.
  Laadulla on tekijänsä.
 • Laadulla on tekijänsä.
  Laadulla on tekijänsä.
 • Laadulla on tekijänsä.
  Laadulla on tekijänsä.
VAK palvelee kokoon katsomatta

VAK PALVELEE KOKOON KATSOMATTA

VAK Oy tytäryhtiöineen takaa, että kuljetusyritys saa VAK:lta kokonaisvaltaista palvelua. Palvelumme kattavat paitsi tuotteiden suunnittelun ja valmistamisen myös niiden huollon. Vuokrapalvelumme tarjoaa tarpeen vaatiessa tilapäiskalustoa. Mikäli et halua investoida uuteen kalustoon, voit tiedustella vaihtokalustoamme.

 

Lue lisää >

HuoltopalvelutVAK huoltopalvelut

Asiantunteva huolto lähellä on iso asia silloin, kun sattuu ja tapahtuu.  VAK Huoltopalvelut Oy huoltaa ja korjaa kuljetuskalustosi ympäri Suomen.

 

LUE LISÄÄ >

Ota yhteyttä

VAK-tuotteet valmistuvat alusta loppuun Turun naapurissa Vahdolla. Siellä sijaitsevat yrityksen suunnittelu- ja tuotantotilat sekä Pohjoismaiden suurin ja nykyaikaisin oma korielementtitehdas.

Tärkeä osa VAK:n kokonaisvaltaista palvelua on koko Suomen huoltoverkosto.

 

Kaikki yhteystiedot >

Ajankohtaista

22.06.2014

Uudistettu LK21-koukkulaite esittäytyy Härmän Power Truck Show’ssa 8.–9. elokuuta.

Lue lisää...
10.06.2014

VAK:n markkinoille tuomat uudet LK-sarjan koukkulaitteet ovat saaneet asiakkaiden keskuudessa loistavan vastaanoton ja herättäneet laajaa kiinnostusta kautta Suomen.

Lue lisää...
13.05.2014

Vahdolla raskasta kuljetuskalustoa valmistavan VAK Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Väistyvä toimitusjohtaja, yhtiön perustaja Lassi Virtanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Toimitusjohtajan paikan täyttää Matti Virtanen.

Lue lisää...
12.12.2013

VAK Oy on kehittänyt täysin uuden tyyppisen laiteratkaisun erilaisten konttien kuljettamiseen. Uusi runkoratkaisu helpottaa erityisesti merikonttien purkamista: merikonttirunko liukuu hydraulisella laitteella eteen ja taakse,

Lue lisää...
07.10.2013

VAK:n multideck-vaunu säästää polttoainetta ja vähentää päästöjä

Lue lisää...

v-slider-jaakkola

Kuljetusliike Mikko Jaakkola Oy

V-SLIDERISSÄ ON KAIKKI KOHDALLAAN

Kun yläneläinen Kuljetusliike Mikko Jaakkola Oy tarvitsi uuden perävaunun merikonttien kuljetukseen, yrittäjä päätyi nopeasti VAK:n hydrauliseen V-slideriin. Jaakkola on vakuuttunut siitä, että V-slider on konttien kuljetukseen toimivin ja luotettavin järkiratkaisu.

"Kokonaisuus on kuljettajan kannalta helppo käyttää ja luotettava. V-sliderilla kelkka liikkuu hydraulisesti ja kontin siirtäminen on yksinkertaista", yrittäjä toteaa.

 

Lue lisää > 

VAK Oy
Paattistentie 57
21310 VAHTO

Keskus: 020 7656 300
Fax: 020 7656 399